Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon ainutlaatuisessa miljöössä, kanavanrannassa. Luvassa on laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille, lavarunoutta sekä TMT Talk – yhteiskunnallisia ja ajankohtaisia keskustelutilaisuuksia.

Performers include:

Arppa, Kotiteollisuus, Suistamon Sähkö, Leavings Orkesteri solistinaan Timo Rautiainen, Saimaa, Isac Elliot, Salla Flinkman, Atomirotta, Lenni-Kalle Taipale & Osmo Ikonen,  Kolmas Nainen, Eini, Bee, Coitus Int 50 Revival, Mary Ann Hawkins, emma & matilda, Aliisa Syrjä, Rebekka Holi, Tommi Vänni, VIMMA, Jonna Tervomaa, Ilja Teppo, Orffit, Roamin’ Street Band, Ida Paul & Kalle Lindroth, Paperi T, Sexmane, Kaj Chydeniuksen Lauluja – Minja Koski & Mikael Saari, 

Kaarle Viikate & Netta Skog, Inginmaa/Hypnomen, 

sekä Valkeakoski Big Band – Ultra Bran sävelin

 

Lauantai-päivän ohjelmistossa on perinteiseen tapaan ilmaisohjelmaa, josta yksi vetonaula on koko perheelle suunnattu, huikea ja hauska Ilmakitaransoiton SM-kilpailu. Meillä on kunnia olla järjestämässä Ilmakitaransoiton SM-kilpailuja ensimmäistä kertaa Suomessa. Festivaaleilla kilpailun voittajaksi suoriutunut ilmakitaristi lunastaa paikan elokuussa järjestettäviin MM-kisoihin Ouluun.

Perjantaina ja lauantaina Tapahtumatorin uutuutena on torin välittömässä läheisyydessä vilttimyyntipaikkoja, jossa voidaan myydä esimerkiksi koruja, käsitöitä tai second hand- tuotteita.

Sunnuntaina 28.7. koko perheen tapahtuma Tehtaan kentällä klo 14. Luvassa hauskaa ja vauhdikasta ohjelmaa lapsille mm. pomppulinna, onnenpyörä, palloilua ja tanssia, alpakoita ja paljon muuta kivaa!
Vapaa pääsy.
Klo 15 jalkapallo-ottelu FC Haka – Gnistan. Peliin sisäänpääsy rannekkeella

Työväen Musiikkitapahtuma – tunnelmallinen festivaali keskellä kaupunkia

 

VAIKEA USKOA, MUTTA TOTTA SE ON - TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA ON NYT 50-VUOTIAS! 🎉

Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä ilon ja kiitollisuuden määrää, kun pääsimme pitkän odotuksen jälkeen järjestämään tapahtumaa täydessä mittakaavassa ja juhlimaan kaikkien teidän kanssanne rakkaan tapahtumamme synttäreitä. Viisipäiväiseen festivaaliin on mahtunut valtava määrä sykähdyttäviä esityksiä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä ikimuistoisia kohtaamisia ja tunteita.

❤️ SYDÄMELLINEN KIITOS: ❤️
Yhteistyökumppanit ja rahoittajat, Yleisö, Esiintyjät, Talkoolaiset, Henkilökunta, Urheiluseurat, UPM Tervasaaren paperitehdas, Myllysaaren museo, Valkeakosken kaupunki ja ihan jokainen, joka on ollut mukana Työväen Musiikkitapahtuman matkassa. Tästä on hyvä jatkaa! 🥰

Pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista!

AJANKOHTAISTA

Kaupunkifestivaali valloittaa paperitehtaan pihan heinäkuussa!

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon ainutlaatuisessa miljöössä,
LUE LISÄÄ
Ilmakitara SM-kilpailu
Teatterin mainos nettiin
7.webp
12.webp
4.webp
2.webp
11.webp
3.webp

TUNNELMIA

Työväen Musiikkitapahtuma viettää 50-vuotisjuhliaan Valkeakoskella UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljöössä 27. – 31.7.2022

Ikinuori festivaali tarjoaa kävijöilleen jälleen upean ohjelmiston sekä ajankohtaisen ja nimekkään esiintyjäkaartin.

Luvassa on lisäksi maksutonta ohjelmaa lapsille sekä ikäihmisille, keskustelutilaisuuksia, näyttelyitä, yhteislaulutilaisuuksia sekä paljon varta vasten tapahtumaan tuotettua erikoisohjelmaa.

Työväen Musiikkitapahtuma nostaa myös marginaalit valokeilaan ja innostaa yleisöäkin osallistumaan.

FOLLOW US IN SOCIAL MEDIA

#TYÖVÄENMUSIIKKITAPAHTUMA #MUSARIT

JOIN OUR MAILING LIST:

 

JOIN OUR MAILING LIST:

 

MAIN PARTNER

THANKS TO OUR FINANCIERS: