Skip to content

TALKOOLAINEN

TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT TIETOA TALKOOLAISUUDESTA JA VOIT HAKEA TALKOOLAISEKSI

Hiljainen hetki huoltoportilla

Liity mukaan Työväen Musiikkitapahtuman iloiseen talkoolaisjoukkoon! Tarjolla on monipuolisesti erilaisia tehtäviä, joista jokainen voi löytää itselleen sopivan.

Täytä talkoolomake täällä ja olemme sinuun yhteydessä kevään aikana. Kiitokset jo etukäteen!

  • Talkootyössä sitoudutaan väh. 2 työvuoroon (á ~6-8h, riippuen työtehtävästä).
  • Talkootyöt perustuvat vapaaehtoisuuteen, eikä niistä makseta rahallista palkkaa tai muuta korvausta/vastiketta.
  • Osallistumalla talkootyöhön vapaaehtoinen saa talkoopassin, jolla pääsee liikkumaan alueella tapahtuman jokaisena päivänä.
  • Jokaisena työpäivänä on tarjolla talkooruokalassa aamupala, lounas, päivällinen sekä taukotilassa jatkuvasti kahvia, teetä, vettä ja pientä naposteltavaa.
  • Lisäksi kaikille vapaaehtoisille jaetaan tapahtuman t-paita.
  • Majoitusta on tarjolla kauempaa vapaaehtoiseksi tuleville Tietolan koululla patjamajoituksessa.
  • Sunnuntaina kaikille vapaaehtoisille järjestetään oma kiitosjuhla.
  • Talkootyöstä voi pyytää työtodistuksen tapahtumatoimistolta tapahtuman jälkeen.

 

TALKOOTEHTÄVÄT

Talkoolaisille riittää tekemistä ennen tapahtumaa festivaalin rakentamisessa, festivaalin aikana lukuisissa tehtävissä sekä tapahtuman jälkeen festivaalin purkamisessa.

ROUDAUS: 
Autetaan artistia! Roudarit huolehtivat artistien esiintymisien sujuvuudesta avustamalla bändien vaihdossa esiintyjiltä saatujen tietojen ja teknisten raiderien mukaan (tavarat lavalle ja pois). Roudarit auttavat kaikessa muussakin roudaamisessa tapahtuman aikana. Edellytämme valmiutta fyysiseen työhön.

SIIVOUS JA KIERRÄTYS: 
Siivoustiimi huolehtii festivaalialueen sekä välittömässä läheisyydessä olevien alueiden siisteydestä sekä wc-huollosta. Edellytämme työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta.

SOMISTUS: 
Somistustiimissä voit päästää luovuutesi valloilleen. Somistuskohteita löytyy koko festivaalialueelta esim. Salakapakka-ravintolasta backstagelle. Työt ovat ennen festivaalia, festivaalin aikana ja sen jälkeen.

ANNISKELU (K18): 
Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, anniskelu- ja/tai ruokatuotteiden myyntiä, varastojen täydentämistä ja muita ravintolatöitä. Työt ovat festivaalin aikana ja pääsääntöisesti iltaisin, mutta vuoroja on myös aamusta alkaen. Anniskelussa toimimiseen ei vaadita hygienia- eikä anniskelupassia, mutta edellytämme 18 vuoden ikää, asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoa sekä joustavaa asennetta.

RUOKAPALVELU: 
Ruokapalvelussa huolehditaan, että kaikki talkoolaiset saavat ruokaa ja virvokkeita festivaalin aikana. Tämä talkoopiste on erittäin tärkeä festivaalin aikana, sillä kylläisenä on parempi mieli. Tehtävään ei vaadita hygieniapassia, mutta ei siitä haittaakaan ole. Tärkeintä on huolehtia, että ruokaa on tarjolla ja paikat pysyvät siistissä kunnossa. Työ tapahtuu pääasiassa festivaalin aikana.

LIPUNMYYNTI: 
Tässä työtehtävässä ollaan tekemisissä asiakkaiden kanssa eli pääset näyttämään positiivisen ja reippaan asiakaspalveluasenteesi. Lipunmyyntityössä käsitellään rahaa ja käytetään kassakonetta (käyttö opastetaan). Työt tapahtuvat pääasiassa festivaalin aikana. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja kärsivällisyyttä.

RAKENNUS JA PURKU: Tehtävään kuuluu festivaalirakenteiden (mm. teltat, aidat, lavat) rakentamista ja purkua sekä banderollien ja opasteiden ripustusta. Ei tarvitse olla timpuri tai rakentamisen ammattilainen, mutta huomioithan että työ on fyysisesti raskasta. Työtä tehdään ennen ja jälkeen festivaalin sekä festivaalin aikana.

JÄRJESTYKSENVALVONTA:
Järjestyksenvalvonta pitää sisällään festivaalin ja asiakkaiden yleisestä turvallisuudesta huolehtimista sekä asiakkaiden ohjaamista ja opastamista. Työt tapahtuvat festivaalin aikana. Edellytämme järjestyksenvalvojakorttia, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä joustavaa asennetta.

MUU ASIAKASPALVELU (ESIM. INFO, LIIKENTEENOHJAUS, PYÖRÄPARKKI YMS.): 
Festivaalialueella on monenlaisia työtehtäviä, joihin opastetaan tarpeen mukaan, esim. asiakastyytyväisyyskyselyt.

Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoa sekä joustavaa asennetta, kuten muissakin asiakaspalvelutehtävissä. Hymyileminen suotavaa.

VALOKUVAUS: 
Työ sisältää festivaalialueen, artistien, yleisön ja talkoolaisten kuvaamista. Kuvaajat käyttävät omaa kalustoaan. Edellytämme kokemusta valokuvaamisesta.