Skip to content

ILMAKITARANSOITON SM-KISAT ALKAVAT VUONNA 2024!

Ilmakitaransoiton SM-kilpailut järjestetään Valkeakoskella lauantaina 27.7.2024. SM-kilpailuihin voi osallistua myös Jyväskylän Kesässä, josta voittaja pääsee suoraan finaalikierrokselle Valkeakoskelle. SM-kisat juontaa Emma Jäntti, joka on itsekin esiintynyt ilmakitaristina. Ilmakitaransoitossa kilpailijat ympäri maailmaa pistävät lavalla häpeilemättömästi parastaan näkymättömien instrumenttiensa kanssa. Maailmanrauhaa hymyssä suin ajavasta ilmiöstä ovat inspiroituneet niin elokuvantekijät kuin väitöskirjatutkijatkin. Kun soitat ilmakitaraa, et voi pidellä asetta. Ilmakitaransoiton maailmanmestaruudesta on kilpailtu Oulussa jo vuodesta 1996. Suomen mestaruudesta kilpaillaan tänävuonna ensimmäistä kertaa!

Ilmoittautuminen kilpailuun tästä linkistä. 

Osallistumisohjeet:

  • Kilpailija valitsee itselleen 60 sekunnin mittaisen kisabiisin ja toimittaa sen kilpailuun mp3-muotoisena tiedostona (mieluiten linkkinä tiedostoon) osoitteeseen info@musarit.fi. Kilpailukappale ei saa ylittää 60 sekunnin mittaa.
  • Kilpailijat nousevat Sananvapauden lavalle lauantaina 27.7.2024 Työväen Musiikkitapahtumassa. Karsintakierroksen parhaat pääsevät finaaliin ja SM-kilpailun voittaja pääsee edustamaan Suomea Ilmakitaransoiton MM-Kilpailuihin Ouluun.
  • Osallistumismaksu kilpailuun on 20€. Toimitamme maksuohjeet kilpailijoille ilmoittautumisen jälkeen.
  • Kisa taltioidaan ja striimataan.
 

Ilmakitaransoiton MM-kisat järjestetään 21.-23. elokuuta 2024 Oulussa. Ikärajaton ja pääsymaksuton finaalispektaakkeli koetaan Rotuaarin aukiolla. Maailmanlaajuista suoraa lähetystä katsellaan koko maailmassa. Kansainvälisessä, yhteisöllisyydestään tunnetussa perheessä on tilaa jokaiselle.

 

 Yhteistyössä: