Skip to content

Vinkkejä festareille saapumiseen

Tervetuloa Työväen Musiikkitapahtumaan! Olemme koonneet tähän muutamia vinkkejä, jotta festarointi sujuisi mahdollisimman mallikkaasti. Nautinnollista viikonloppua, toivottaa koko tapahtumatoimiston väki. :)  

Maksullisen alueen aukioloajat ja ikärajat
To 25.7. klo 18–02:30
Pe 26.7. klo 17–02:30
La 27.7. klo 13.30–02:30
Su 28.7. klo 14–15:30
Torstaina 25.7. maksullinen alue on K18 koko illan.
Perjantaina 26.7. alaikäiset pääsevät maksulliselle alueelle Tubeklubi-lipulla, joka oikeuttaa olemaan alueella Evelinan konsertin loppuun asti. Klo 20.00 maksullinen alue muuttuu K18-alueeksi.
Lauantaina 27.7. alaikäiset pääsevät ilmaiseksi maksulliselle tapahtuma-alueelle klo 21.00 asti, jonka jälkeen alue muuttu K18-alueeksi.
Rannekkeenvaihto / lippukoppi 
Lippukoppi palvelee joka päivä klo 9.00 alkaen. Lipunmyynti on auki niin kauan kun väkeä riittää. Myös ammattiliittojen alennukset voi hyödyntää lippukopissa. Kannattaa vaihtaa ranneke ajoissa, niin ei sitten illalla tarvitse seistä jonoissa.
To 25.7 klo 09.00-
Pe 26.7 klo 09.00-
La 27.7 klo 09.00-
Emme suosittele festivaalilippujen esittelyä netissä tai somessa niin, että lipun viivakoodi näkyy kuvassa. Kuvasta on mahdollista kaapata lipputiedot, jolloin et välttämättä enää pääse osallistumaan festivaaleille. Jokaisen lipun viivakoodi on yksilöllinen. Emme ota vastuuta, jos joku varastaa lippusi koodit.
Ekologisuus 
Työväen Musiikkitapahtuma kantaa vastuunsa ympäristöstä. Tässä lyhyt lista vinkiksi joistakin niistä asioista, joita festarikävijä voi tehdä ympäristön eteen.
– Suosi liikkuessasi julkista liikennettä, kimppakyytejä, polkupyöräilyä sekä kävelyä
– Pissaa pissasi bajamajoihin tai pisuaareihin
– Kanna roskat roskikseen
– Kierrätä (kanna roskat oikeaan roskikseen)
– Palauta juomatölkkisi panttipisteeseen
Maksaminen tapahtumassa
Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit sekä muut lähimaksutavat. Käteinen EI KÄY maksuvälineenä suurimmassa osassa festivaalialueen myyntipisteistä. Käteinen käy yhdellä Salakapakan ja Paperitorin myyntipisteellä, Jylhävaarassa sekä ruokamyyntipisteillä. Tapahtumassa on käytössä juomille 1€ panttimaksu, jonka saa takaisin joko palauttamalla tyhjän tölkin panttipisteeseen tai myyntitiskille, kun ostat uuden juoman. 
Narikka 
Narikka palvelee tapahtuman maksullisen alueen portilla. Narikan hinta on 2€. Narikassa on mahdollista myös ladata puhelinta 1€ hintaan.
Tasa-arvo
Toivotamme jokaisen festarikävijän tervetulleeksi Työväen Musiikkitapahtumaan omana itsenään! Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, tiettyyn etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.
Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin festivaalivieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.
Toivomme, että kunnioitatte kaikkia festivaalivieraita ja kohtelette heitä kuin toivoisitte itseänne kohdeltavan.
Valokuvaaminen ja some
Jaa kuviasi somessa hastagilla #TMT2019. Ethän kuvaa järjestelmäkameralla ilman kuvauslupaa (tapahtuman photo-passi).
Vesipisteet
Muista juoda, alueella on todella kuuma ja aurinko tekee helposti tepposet! Alueella sijaitsee neljä vesipistettä, joilla voit täyttää vesipulloasi (vesipisteet merkitty karttaan). Alueelle saa tuoda vain avaamattoman tai tyhjän pullon. Oman alkoholittoman juoman voi tuoda avaamattomassa max. 1/2 litran läpinäkyvässä muovipullossa.

VIP-alue
KIINTEISTÖMAAILMA-klubin VIP-passi sisältää pääsyn katetulle alueelle SAK-salin päädyssä, jossa on oma baari, tyylikkäät vesivessat, langaton verkkoyhteys, viihtyisää istumatilaa ja terassi, josta suora näkyvyys päälavalle sekä SAK-salin lavalle. Passiin sisältyy 1 ruoka ja juoma /päivä. Lisäksi tarjolla on veloituksetta kahvia, teetä ja makeita ja suolaisia herkkuja.
Jos olet jo ostanut ennakkolipun, voit päivittää sen KIINTEISTÖMAAILMA-klubin VIP -passiin tapahtumatoimistolla tai lipunvaihdossa portilla maksamalla erotuksen!