Skip to content

Vesala ja Michael Monroe polkaisevat tänään käyntiin Työväen Musiikkitapahtuman

Työväen Musiikkitapahtuma alkaa tänään Valkeakoskella huikean artistikattauksen voimin. Nelipäiväinen festivaali järjestetään tänä vuonna jo 45. kerran, ja paikalle odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä. Tapahtuman ensimmäisenä iltana festariyleisö pääsee nauttimaan viidestä keikasta. Illan aloittaa upeaääninen Kyösti Mäkimattila Varjokuva-yhtyeensä kanssa. Karismaattisena esiintyjänä ja vahvana tulkitsijana tunnettu artisti kruunattiin Tangokuninkaaksi vuonna 2013.

Lavalle nousee myös kovassa nosteessa oleva Vesala, jonka hitit Tequila ja Tytöt ei soita kitaraa ovat lunastaneet paikkansa top-listojen kärjessä. Suomen lahjakkaimpiin sanoittajiin kuuluva Vesala on lumonnut yleisönsä kuluvan kesän festarikiertueellaan, ja artisti onkin yksi koko festivaalin odotetuimmista esiintyjistä.
Vesalan jälkeen päälavan täyttää energisellä lavapresenssillään Michael Monroe, rock’n’roll-viihteen ehdoton mestari. Estradille astelevat myös taiturimainen bluesmuusikko Erja Lyytinen sekä sielukas trubaduuri Japi Hyökyvaara.

FESTIVAALIVIERAITA SUOSITELLAAN HANKKIMAAN LIPUT AJOISSA

Festivaalin tekijät odottavat tapahtuman avausiltaa hyvissä tunnelmissa. Järjestelyt ovat edenneet sujuvasti yli 200-henkisen talkooporukan voimin. Tänä vuonna festivaalialuetta ja tapahtuman palvelutarjontaa on uudistettu, ja erityisesti festariruokaan on panostettu: lähiruoan lisäksi tarjolla on esimerkiksi belgialaisia vohveleita ja aasialaisia makuja.
– Tämän vuoden tapahtumaa on ollut tosi kiva tehdä, ja fiilikset ovat korkealla. Toivottavasti sää suosii ja meille saapuu paljon vanhoja ja uusia kävijöitä! kuvailee toiminnanjohtaja Marianne Haapoja tunnelmiaan.
Festarikävijöitä suositellaan hankkimaan lippunsa ajoissa jonojen välttämiseksi. Festivaalialueen portit avataan tänään kello 19. Torstaina päivällä lipun voi ostaa tapahtuma-alueen kupeesta lipunmyyntikopista. Iltapäivällä lipunmyynti siirtyy festivaalialueen portille. Lipunmyynti on avoinna torstaista lauantaihin kello 9 alkaen iltaan saakka.

TULEVINA PÄIVINÄ LUVASSA HUIPPUARTISTEJA JA PALJON MUUTA OHJELMAA

Festivaali jatkuu aina sunnuntaihin asti. Lavalla nähdään mm. Antti Tuisku, Kaija Koo, Olavi Uusivirta, Miljoonasade, Mokoma, Stacey Kent (USA) sekä Hayseed Dixie (USA). Ohjelmaa täydentävät muun muassa kiinnostavat keskustelutilaisuudet, Yöyhteislaulut sekä lastenkonsertti Krokotiili Kwento. Tehtaan pilli soi Työväen Musiikkitapahtumassa 28.–31.7.2016!

LISÄÄ UUTISIA

Uusi Työväenlaulu – sävellys- ja sanoituskilpailu

Suomalainen työelämä on murroksessa. Etätyöt lisääntyvät ja vapaa-aikaankin ulottuva ajatustyö kuuluu monien arkeen. Perinteiset roolijaot ovat muuttumassa ja tietoisuus ihmisten moninaisuudesta on osa uutta työelämää. On siis tullut aika päivittää työväenlaulut uudelle tasolle!

Musarijunan kyydissä ensi kertaa Työväen Musiikkitapahtumaan!

Valkeakoskella ensi heinäkuussa järjestettävän Työväen Musiikkitapahtuman ohjelmisto on täydentynyt. Luvassa on laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, lastenohjelmaa, sirkustaidetta, yhteiskunnallisia keskusteluja, lavarunoutta sekä ilmaisohjelmaa. Valkeakoskelle pääsee nyt ensimmäistä kertaa matkustamaan myös Musarijunan kyydissä.

Jo 14. kertaa järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa rytmiherkkua luonnonkauniissa tanssilavamiljöössä

Kirjaslammen tanssilavan miljöössä Valkeakoskella järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa kesäkuun alussa herkkua rytmimusiikin ystäville nyt jo 14. kertaa. Jazzin, bluesin ja rytmimusiikin ystävien korvia hellivät Linda Fredriksson Juniper, Emilia Sisco sekä KQ Groove.

Työväen Musiikkitapahtuma tuo nykysirkuksen UPM Tervasaaren paperitehtaan pihaan

Jo 50 vuotta täyttänyt Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella 26.-30.7.2023. Kesän ohjelmisto on tuttuun tapaan laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia sekä ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille.

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.