Skip to content

Työväen Musiikkitapahtumassa tarjontaa Ismo Alangosta M.A. Nummiseen

Työväen Musiikkitapahtumaa vietetään jälleen heinäkuun viimeisellä viikolla Valkeakoskella.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Ismo Alanko, Jonne Aaron, Von Hertzen Brothers, Marjo Leinonen Huff ’n’ Puff, Anna Puu, Disco Ensemble, Jesse Kaikuranta, M.A. Numminen & Pedro Hietanen, Marion Rung, Ulla Tapaninen & Nasevat Kurtut, PistePiste, Punaviesti, Aino Venna, Neljä Ruusua, Jussi Raittinen, Don Johnson Big Band sekä Kaj Chydenius yhdessä Lauri Maijalan, Taru Nymanin ja Minja Kosken kanssa. Lisäksi tapahtumaan saapuu saksalainen muun muassa punkkia ja dancea yhdistelevä Der Fall Böse. Jo 42. kerran järjestettävän festivaalin liput ovat tänään tulleet myyntiin ja ohjelmistoa julkaistaan lisää kevään aikana.

Lapset ja yli 70-vuotiaat ilmaiseksi tapahtumaan
Työväen Musiikkitapahtuma pyrkii toiminnassaan siihen, että kaikilla olisi mahdollisuus ottaa osaa tapahtumaan. Festivaalin lipunhinnat ovat inhimilliset ja lisäksi tapahtumasta löytyy paljon ilmaista ohjelmaa. Tänä vuonna kaikki 70-vuotispäiviään juhlivat ja sitä vanhemmat pääsevät festivaalille ilmaiseksi. Tämän kunniaksi itsekin 70 vuotta täyttävä Jussi Raittinen esiintyy tapahtumassa Eläkkeensaajien Keskusliiton konsertissa. Festivaali on maksuton myös kaikille alle 18-vuotiaille klo 19 asti, jonka jälkeen alue muuttuu sallituksi vain täysi-ikäisille. Alaikäisille tarjotaan esimerkiksi Jonne Aaronin ja Anna Puun konsertit.

Moderni festivaali järjestetään historiallisessa miljöössä
Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on valovoimainen nykypäivän festivaali, jonka ohjelmistosta löytyy sekä tähtiartisteja, että mielenkiintoisia uutuuksia, näyttelyitä, keskustelutilaisuuksia, lasten- ja nuorten ohjelmaa, yöyhteislauluja, lavatansseja ja työväenmusiikin helmiä. Tapahtuma järjestetään viimeisten vuosien tapaan UPM:n Tervasaaren tehtaan ja Myllysaaren museon historiallisessa miljöössä, aivan Valkeakosken keskustassa.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään solidaarisuuden, ekologisuuden ja esteettömyyden periaatteita noudattaen. Festivaalin pääyhteistyökumppanit ovat Ammattiliitto Pro, Valkeakosken Kaupunki sekä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva. Viime kesänä tapahtumassa vieraili ennätykselliset 42 000 kävijää. Työväen Musiikkitapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä muun muassa Tiketissä.