Skip to content

Työväen Musiikkitapahtumassa kolminkertaisesti nuorta miesenergiaa!

Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu monipuolisesta ohjelmistostaan, joka vetoaa kaikenlaisiin festarikävijöihin. Tänä vuonna esiintyjiin lukeutuu kolme kovaa poikabändiä: Rockwalli, Softengine ja The Alleyway Wolves. Jos nuori miesenergia saa sukat pyörimään jaloissa, ei seuraavien yhtyeiden keikkoja kannata jättää väliin.

Rockwalli – Rokkikukkoja Mansesta

Viiden nuorenmiehen muodostama Rockwalli soittaa omien sanojensa mukaan ”manserokkia asenteella”. Asennetta todellakin löytyy, sillä laulaja Valtteri Aaltonen, kitaristit Sampsa Rättäri ja Anton Äikäs, basisti Alex Hautamäki sekä rumpali Jimi Hautamäki ovat melkoisia rokkikukkoja.

Toisen polven muusikoista koostuva bändi perustettiin vuonna 2009. Matkan varrella laulukieli vaihtui englannista suomeen, ja samalla muuttui myös kokoonpanon nimi: Riffractionista tuli Rockwalli.

Ahkerasti keikkailevaa Rockwallia on kehuttu karismaattisesta ja vauhdikkaasta esiintymisestään, joka on nostanut bändin yhä suurempaan tietoisuuteen kotimaisella rock-kentällä.

Softengine – Euroviisuedustaja ja paljon muuta

Suomea kunniakkaasti Euroviisuissa edustanut Softengine on yksi festariperjantain valopilkuista ja koko tapahtuman odotetuimmista bändeistä. Topi Latukan (laulu, kitara), Ossi Mäkelän (kitara, koskettimet), Eero Keskisen (basso), Henri Oskárin (koskettimet) ja Tuomo Alarinnan (rummut) muodostaman viisikon ura on lähtenyt huikeaan nousukiitoon, ja kokoonpanon keikkakalenteri onkin täyttynyt kiitettävästi.

Softenginen kappaleissa yhdistyvät akustiset ja elektroniset elementit sekä vastakohdat ylipäänsä. Yhtyeen musiikkia leimaa vahva omaperäinen soundi, jossa sekoittuvat esikuvilta (mm. Coldplay, Muse, Disco Ensemble ja 30 Seconds To Mars) saadut vaikutteet.

Bändi työstää parhaillaan uutta albumia, jonka ilmestymistä odottavat varmasti muutkin kuin viisufanit. Kuullaankohan konsertissa kuitenkin myös Euroviisujen helmi Something Better?

The Alleyway Wolves – Pirkanmaan paras signaamaton bändi

Helmikuussa 2014 perustettu The Alleyway Wolves on valkeakoskelainen vahvistus festivaalin lauantai-iltaan. Yhtye nousi pinnalle viime keväänä osallistuttuaan Kukkona Tunkiolla -bändikilpailuun ja voitettuaan sen. Tamperelaisen Jack the Rooster -ravintolan ja Trevolution Eventsin järjestämä mittelö on suunnattu pirkanmaalaisille yhtyeille, joilla ei vielä ole levytyssopimusta.

Neljän nuorenmiehen ensemble hurmaa yleisönsä melodisilla pop- ja rock-sävelmillään sekä suurella tunteen palolla. Nelikkoon kuuluvat Antti Tirri (laulu, kitara), Eetu Tiainen (kitara), Anssi Sillanpää (basso) sekä Jesse Forsström (rummut).

Tarkemmat tiedot ohjelmasta täältä.