Skip to content

Työväen Musiikkitapahtumassa keskustellaan hyvästä johtajuudesta

Työväen Musiikkitapahtuman festivaaliperjantain 24.7. arvokeskustelussa tartutaan johtajuuden teemaan, joka on pinnalla niin mediassa kuin kahvipöytäkeskusteluissa. Hyvä johtajuus -arvokeskustelussa ääneen pääsee joukko suomalaisia vaikuttajia, joilla riittää sekä kokemusta että näkemyksiä johtajuudesta. Arvokeskustelun juontavat toimittaja Arto Nyberg sekä näyttelijä ja ohjaaja Heikki Paavilainen.

Arvokeskustelupaneeliin osallistuvat Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA:n johtaja Matti Apunen, SDP:n puheenjohtaja ja kansanedustaja Antti Rinne sekä Teollisuusalojen ammattiliitto TEAMin uusi puheenjohtaja Heli Puura. Yritysmaailman kantoja tarjoavat Koneen muotoilujohtaja Anne Stenros sekä BillerudKorsnäs Finlandin toimitusjohtaja Risto Hovi. Näkökulmia keskusteluun tuo myös Työhyvinvoinnin johtamisen dosentti Marja-Liisa Manka Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulusta.

Hyvä johtajuus -arvokeskustelun järjestää Arvokeskustelijat ry yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuman, SAK:n ja Paperiliiton kanssa perjantaina kello 14.30. Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Merkittävät julkistustilaisuudet kruunaavat festivaalilauantain

Festivaalilauantaina kuultavassa Kansan Sivistysrahaston 60-v juhlakonsertissa julkistetaan paitsi säätiön järjestämän Onnittelulaulukilpailun voittaja myös arvostetun Työväen Kulttuuripalkinnon saajat. Palkinto myönnetään työväenkulttuurin sekä sivistys- ja valistustyön parissa tehdystä ansiokkaasta työstä.

Tapahtumassa järjestetään lauantaina 25.7. myös Reijo Frankin uuden levykokoelman julkistustilaisuus. Julkaistava kokoelma toimii kunnianosoituksena Frankin pyyteettömälle ja arvokkaalle työlle työväen laulajana. Viiden cd-levyn kokoelman on koonnut Työväen Sivistysliitto TSL yhteistyökumppaneineen, ja yksi levyistä koostuu ennen julkaisemattomista kappaleista.

Ikäihmiset ja lapset ilmaiseksi tapahtumaan

Työväen Musiikkitapahtuma on päättänyt ilahduttaa varttuneempaa väkeä ja toivottaa tervetulleiksi kaikki tänä vuonna 80-vuotisjuhliaan viettävät ja sitä vanhemmat ilmaiseksi festivaalille. Myös lapset ja nuoret on huomioitu, sillä alle 18-vuotiaat pääsevät maksutta tapahtumaan ja festivaalisunnuntaina järjestetään täysin ilmainen koko perheen konsertti.

– Haluamme, että mahdollisimman monet voivat osallistua tapahtumaan, joka toimii samalla hyvänä sukupolvien kohtaamispaikkana, kertoo festivaalin toiminnanjohtaja Marianne Haapoja.

Tapahtuman saavutettavuutta edistää myös se, että Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT tarjoaa maksuttomia linja-autokuljetuksia festivaalin aikana Valkeakoskella eri tapahtumapaikkojen välillä sekä Tampereelle ja Akaaseen.

Tehtaan pilli soi Valkeakoskella 23.–26.7.2015. Työväen Musiikkitapahtuman jo julkaistuihin esiintyjiin lukeutuvat muun muassa Jenni VartiainenMaija VilkkumaaPopedaEgotrippiViikatePete ParkkonenDave LindholmAtomirottaClub For FiveMatti Johannes KoivuTeflon BrothersAuroraAmadeus LundbergJarkko Martikainen & Luotetut miehetSatin Circus sekä Salme Pasi.

LISÄÄ UUTISIA

Uusi Työväenlaulu – sävellys- ja sanoituskilpailu

Suomalainen työelämä on murroksessa. Etätyöt lisääntyvät ja vapaa-aikaankin ulottuva ajatustyö kuuluu monien arkeen. Perinteiset roolijaot ovat muuttumassa ja tietoisuus ihmisten moninaisuudesta on osa uutta työelämää. On siis tullut aika päivittää työväenlaulut uudelle tasolle!

Musarijunan kyydissä ensi kertaa Työväen Musiikkitapahtumaan!

Valkeakoskella ensi heinäkuussa järjestettävän Työväen Musiikkitapahtuman ohjelmisto on täydentynyt. Luvassa on laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, lastenohjelmaa, sirkustaidetta, yhteiskunnallisia keskusteluja, lavarunoutta sekä ilmaisohjelmaa. Valkeakoskelle pääsee nyt ensimmäistä kertaa matkustamaan myös Musarijunan kyydissä.

Jo 14. kertaa järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa rytmiherkkua luonnonkauniissa tanssilavamiljöössä

Kirjaslammen tanssilavan miljöössä Valkeakoskella järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa kesäkuun alussa herkkua rytmimusiikin ystäville nyt jo 14. kertaa. Jazzin, bluesin ja rytmimusiikin ystävien korvia hellivät Linda Fredriksson Juniper, Emilia Sisco sekä KQ Groove.

Työväen Musiikkitapahtuma tuo nykysirkuksen UPM Tervasaaren paperitehtaan pihaan

Jo 50 vuotta täyttänyt Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella 26.-30.7.2023. Kesän ohjelmisto on tuttuun tapaan laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia sekä ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille.

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.