Skip to content

Työväen Musiikkitapahtumassa keskustellaan hyvästä johtajuudesta

Työväen Musiikkitapahtuman festivaaliperjantain 24.7. arvokeskustelussa tartutaan johtajuuden teemaan, joka on pinnalla niin mediassa kuin kahvipöytäkeskusteluissa. Hyvä johtajuus -arvokeskustelussa ääneen pääsee joukko suomalaisia vaikuttajia, joilla riittää sekä kokemusta että näkemyksiä johtajuudesta. Arvokeskustelun juontavat toimittaja Arto Nyberg sekä näyttelijä ja ohjaaja Heikki Paavilainen.

Arvokeskustelupaneeliin osallistuvat Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA:n johtaja Matti Apunen, SDP:n puheenjohtaja ja kansanedustaja Antti Rinne sekä Teollisuusalojen ammattiliitto TEAMin uusi puheenjohtaja Heli Puura. Yritysmaailman kantoja tarjoavat Koneen muotoilujohtaja Anne Stenros sekä BillerudKorsnäs Finlandin toimitusjohtaja Risto Hovi. Näkökulmia keskusteluun tuo myös Työhyvinvoinnin johtamisen dosentti Marja-Liisa Manka Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulusta.

Hyvä johtajuus -arvokeskustelun järjestää Arvokeskustelijat ry yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuman, SAK:n ja Paperiliiton kanssa perjantaina kello 14.30. Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Merkittävät julkistustilaisuudet kruunaavat festivaalilauantain

Festivaalilauantaina kuultavassa Kansan Sivistysrahaston 60-v juhlakonsertissa julkistetaan paitsi säätiön järjestämän Onnittelulaulukilpailun voittaja myös arvostetun Työväen Kulttuuripalkinnon saajat. Palkinto myönnetään työväenkulttuurin sekä sivistys- ja valistustyön parissa tehdystä ansiokkaasta työstä.

Tapahtumassa järjestetään lauantaina 25.7. myös Reijo Frankin uuden levykokoelman julkistustilaisuus. Julkaistava kokoelma toimii kunnianosoituksena Frankin pyyteettömälle ja arvokkaalle työlle työväen laulajana. Viiden cd-levyn kokoelman on koonnut Työväen Sivistysliitto TSL yhteistyökumppaneineen, ja yksi levyistä koostuu ennen julkaisemattomista kappaleista.

Ikäihmiset ja lapset ilmaiseksi tapahtumaan

Työväen Musiikkitapahtuma on päättänyt ilahduttaa varttuneempaa väkeä ja toivottaa tervetulleiksi kaikki tänä vuonna 80-vuotisjuhliaan viettävät ja sitä vanhemmat ilmaiseksi festivaalille. Myös lapset ja nuoret on huomioitu, sillä alle 18-vuotiaat pääsevät maksutta tapahtumaan ja festivaalisunnuntaina järjestetään täysin ilmainen koko perheen konsertti.

– Haluamme, että mahdollisimman monet voivat osallistua tapahtumaan, joka toimii samalla hyvänä sukupolvien kohtaamispaikkana, kertoo festivaalin toiminnanjohtaja Marianne Haapoja.

Tapahtuman saavutettavuutta edistää myös se, että Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT tarjoaa maksuttomia linja-autokuljetuksia festivaalin aikana Valkeakoskella eri tapahtumapaikkojen välillä sekä Tampereelle ja Akaaseen.

Tehtaan pilli soi Valkeakoskella 23.–26.7.2015. Työväen Musiikkitapahtuman jo julkaistuihin esiintyjiin lukeutuvat muun muassa Jenni VartiainenMaija VilkkumaaPopedaEgotrippiViikatePete ParkkonenDave LindholmAtomirottaClub For FiveMatti Johannes KoivuTeflon BrothersAuroraAmadeus LundbergJarkko Martikainen & Luotetut miehetSatin Circus sekä Salme Pasi.