Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuman Joulumusarien tapahtumapaikka vaihtuu

Valkeakoskella 10.–11.12. järjestettävän Joulumusarit-tapahtuman paikka vaihtuu jäähälli Wareenasta sen läheisyydessä sijaitsevaan Hotelli Waltikkaan.

– Olen iloinen siitä, että vaikeutuneesta koronatilanteesta huolimatta Joulumusarit voidaan kuitenkin järjestää, vaikkakin hieman pienimuotoisempana Työväen Musiikkitapahtuman toiminnanjohtaja Marianne Haapoja kertoo. – Haluan myös kiittää Hotelli Waltikkaa joustavasta yhteistyöstä, Haapoja sanoo.

– Kuten koko tapahtuma-ala myös Työväen Musiikkitapahtuma on kärsinyt viime ajat jatkuvista peruutuksista ja muutoksista. Haluamme tehdä kaikkemme tapahtuman järjestämisen eteen siksikin, että Joulumusarit ovat samalla lähtölaukaus Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlavuoteen, Haapoja kertoo. Lähiaikoina onkin luvassa juonipaljastuksia ensi kesän ohjelmiston suhteen.

Perjantaina 10.12. Waltikassa rokkaavat Popeda, Muska ja Dimitri Keiski Band. Lauantaina 11.12. käy lämmin henkeys talvisäässä kun Los Salsanismo -yhtyeen afro-kuubalaisen salsan lähettiläät ja Jukka Poika kuljettavat yleisön kylmästä lämpimään. Artistit aloittavat molempina päivinä klo 19.00.

Lauantaina klo 12.00-15.00 joulutori Waltikan pihamaalla tarjoaa ohjelmaa myös perheen pienimmille. Lauantaina Waltikassa pääsee nauttimaan myös klo 17.00 alkavasta maksuttomasta Laulu ottaa kantaa – klubista. Aknestik-yhtyeestä tutun Jukka Takalon isännöimällä klubilla kuullaan ajankohtaisia lauluja useammankin lauluntekijän voimin. Samalla jaetaan Kansan Sivistysrahaston Työväen kulttuuripalkinto. Klubi Järjestetään yhteistyössä TSL ry:n ja KSL-Opintokeskuksen kanssa

Perjantai-illan lippu maksaa 39 € ja lauantain 25 €. Kahden päivän yhteislippu 49 €. Katso myös ammattiliitto ja -osastoalennukset.

Etukäteen ostettujen kahden päivän ja lauantain lippujen hinnan erotus hyvitetään asiakkaille Tiketin toimesta. Edellä mainitut liput on myös mahdollista palauttaa halutessaan Tiketin ehtojen mukaisesti. Tiketti on erikseen yhteydessä asiakkaisiin.

Joulumusarien järjestämistä tukevat Paperiliitto, Teollisuusliitto, Valkeakosken Sanomat ja Valkeakosken kaupunki.