Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuman ennakkoliput vielä myynnissä

Työväen Musiikkitapahtuma tuo menoa ja sykettä Valkeakosken kesään 23.–26. heinäkuuta. Tapahtumaan voi ostaa erilaisia lippuja, jotka vaihtelevat päivärannekkeista koko festivaalin mittaisen musiikkinautinnon takaaviin tapahtumarannekkeisiin. Myynnissä on myös VIP-lippupaketteja. Festivaalin ennakkohintaiset liput ovat myynnissä vielä maanantaihin 6.7. asti, minkä jälkeen hinnat nousevat 5–10 euroa. Lippuja voi ostaa Työväen Musiikkitapahtuman tapahtumatoimistolta, Tiketistä ja Lippupisteestä.

Festarirannekkeiden hinnat ovat varsin edulliset myös 6.7. jälkeen, ja lisäksi kannattaa huomioida opiskelija-, eläkeläis-, varusmies- ja työttömyysalennukset sekä ammattiliittojen ja -osastojen tarjoamat edut. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, mutta alaikäisten tulee kuitenkin muistaa myöhäisiltojen ikärajat. Myös kaikki 80-vuotisjuhliaan tänä vuonna viettävät ja sitä vanhemmat pääsevät maksutta tapahtumaan.

Monenlaista ohjelmaa – myös ilmaiseksi

Torstairannekkeella pääsee kuulemaan muun muassa Maija Vilkkumaata ja Popedaa, kun taas perjantairannekkeella saa nauttia esimerkiksi Jenni VartiaisenVuokko Hovatan ja Sinikka SokanTeflon Brothersin sekä Dave Lindholmin musiikista. Festivaalilauantain ohjelmatarjontaan lukeutuvat muun muassa EgotrippiPete ParkkonenAtomirottaAurora ja Viikate.

Työväen Musiikkitapahtuma tarjoaa kävijöilleen myös paljon täysin ilmaista ohjelmaa. Maksutta pääsee nauttimaan kaikista SAK-Lavan konserteista, joissa esiintyvät muun muassa Gommi ja PommiMatti Johannes KoivuJukka Orma sekä Soini & Garfunkel. Vapaasti pääsee katsomaan myös tv-ohjelma Putouksesta tutun liitto-orava Salme Pasin hauskaa show’ta. Festivaalisunnuntain ilmaisessa koko perheen konsertissa Seikkailupuistossa esiintyvät puolestaan Kengurumeininki ja Satin Circus.

Maksuttomia ovat myös kaupunkialueella liikkuvat festaribussit, jotka Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT tarjoaa festivaalivieraille. Festaribusseilla pääsee liikkumaan kätevästi Kirjaslammelta, Ulvajanniemestä, Eerolasta, Sointulasta ja Sassista tapahtuma-alueelle ja takaisin. Aikataulut ja reitit täältä.