Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuman ennakkoliput vielä myynnissä

Työväen Musiikkitapahtuma tuo menoa ja sykettä Valkeakosken kesään 23.–26. heinäkuuta. Tapahtumaan voi ostaa erilaisia lippuja, jotka vaihtelevat päivärannekkeista koko festivaalin mittaisen musiikkinautinnon takaaviin tapahtumarannekkeisiin. Myynnissä on myös VIP-lippupaketteja. Festivaalin ennakkohintaiset liput ovat myynnissä vielä maanantaihin 6.7. asti, minkä jälkeen hinnat nousevat 5–10 euroa. Lippuja voi ostaa Työväen Musiikkitapahtuman tapahtumatoimistolta, Tiketistä ja Lippupisteestä.

Festarirannekkeiden hinnat ovat varsin edulliset myös 6.7. jälkeen, ja lisäksi kannattaa huomioida opiskelija-, eläkeläis-, varusmies- ja työttömyysalennukset sekä ammattiliittojen ja -osastojen tarjoamat edut. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, mutta alaikäisten tulee kuitenkin muistaa myöhäisiltojen ikärajat. Myös kaikki 80-vuotisjuhliaan tänä vuonna viettävät ja sitä vanhemmat pääsevät maksutta tapahtumaan.

Monenlaista ohjelmaa – myös ilmaiseksi

Torstairannekkeella pääsee kuulemaan muun muassa Maija Vilkkumaata ja Popedaa, kun taas perjantairannekkeella saa nauttia esimerkiksi Jenni VartiaisenVuokko Hovatan ja Sinikka SokanTeflon Brothersin sekä Dave Lindholmin musiikista. Festivaalilauantain ohjelmatarjontaan lukeutuvat muun muassa EgotrippiPete ParkkonenAtomirottaAurora ja Viikate.

Työväen Musiikkitapahtuma tarjoaa kävijöilleen myös paljon täysin ilmaista ohjelmaa. Maksutta pääsee nauttimaan kaikista SAK-Lavan konserteista, joissa esiintyvät muun muassa Gommi ja PommiMatti Johannes KoivuJukka Orma sekä Soini & Garfunkel. Vapaasti pääsee katsomaan myös tv-ohjelma Putouksesta tutun liitto-orava Salme Pasin hauskaa show’ta. Festivaalisunnuntain ilmaisessa koko perheen konsertissa Seikkailupuistossa esiintyvät puolestaan Kengurumeininki ja Satin Circus.

Maksuttomia ovat myös kaupunkialueella liikkuvat festaribussit, jotka Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT tarjoaa festivaalivieraille. Festaribusseilla pääsee liikkumaan kätevästi Kirjaslammelta, Ulvajanniemestä, Eerolasta, Sointulasta ja Sassista tapahtuma-alueelle ja takaisin. Aikataulut ja reitit täältä.

LISÄÄ UUTISIA

Työväen Musiikkitapahtumassa 26 000 kävijää

Tapahtumaan myytiin lippuja viimevuotista enemmän, mutta lauantain sade verotti ilmaistapahtumien yleisöä ja kokonaiskävijämääräksi saatiin 26000

Lauantain ohjelma on runsas – yli 20 eri tilaisuutta!

Työväen Musiikkitapahtuman lauantaipäivään mahtuu yhteensä 22 eri tilaisuutta päälavan huippuartisteista keskustelutilaisuuksiin, nykysirkustaiteesta rauhanlauluihin. Koko päiväksi luvattu sade siirtää osan tilaisuuksista ulkona sijaitsevalta Sananvapauden lavalta sateen suojaan, muun muassa iltapäivän yhteiskunnalliset keskustelutilaisuudet pidetään Jylhävaarassa. 

Uusi Työväenlaulu -sävellys- ja sanoituskilpailun voittajaksi Sauli Alipirjelä sävelmällään Punalaputettu

Uusi Työväenlaulu sävellys – ja sanoituskilpailun tulokset julkistettiin tänään Työväen Musiikkitapahtuman avajaisten yhteydessä. Voittajalaulun Punalaputettu on säveltänyt ja sanoittanut Sauli Alipirjelä. Toiseksi sijoittui Jani M.J. Tuovisen säveltämä ja Susanna Ågrenin sanoittama Muurahainen, ja kolmanneksi Anniina Lotvosen säveltämä ja sanoittama Ei mikään ole muuttunut. Lisäksi kilpailussa myönnettiin kaksi kunniamainintaa kappaleille Kuolema raksalla, tekijöinä Vesa Suhonen & Veli Matti Suhonen eli Terrori-bändi ja Hei moi moi moi, sävellys ja sanoitus Laura Sippola.

Uusia työväenlauluja ja sanan vapautta perjantain ohjelmassa

Työväen Musiikkitapahtuma lähti hienosti lentoon torstai-iltana, kun portit avautuivat ja tapahtuma-alue alkoi täyttyä festivaalivieraista. Sää oli heinäkuisen lämmin ja J. Karjalaisen hitit innostivat yhteislauluun. Perjantaina 28.7. Työväen Musiikkitapahtuman runsas ohjelma pääsee täyteen laajuuteensa, kun avajaiset käynnistyvät Sananvapauden lavalla klo 17.

Työväen Musiikkitapahtuma alkoi kesäisissä sirkustunnelmissa

Aurinkoisen lämpimässä, lähes helteisessä säässä käynnistyi 51. Työväen Musiikkitapahtuma rovaniemeläisen Saarni Sirkuksen nykysirkusesityksellä. Esitykseen oli vapaa pääsy ja ennakkoliput ehtivät loppua jo aamupäivän aikana. Suuren kysynnän vuoksi telttaan kannettiin lisää penkkejä talkoolaisten voimin ja lopulta kaikki jonottamaan tulleet pääsivät katsomaan esitystä täpötäyteen, tiivistunnelmaiseen sirkustelttaan.