Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlat saivat upean startin nuorten ja paikallisten yhtyeiden voimin

Pitkä odotus on ohi – Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin viettämään kasvotusten vanhojen ja uusien ystävien kesken! Festivaalin avasi nuortenohjelma Jylhävaarassa, minkä jälkeen Salakapakan Paikallista Energiaa -illassa nähtiin huikeita esiintyjiä eri genreistä: Säveliä Seurakunnasta, AARO, KQ Groove sekä Nappiverkkarit. Tästä on hyvä jatkaa Musareiden 50-vuotissynttäreiden juhlintaa!

Pitkä odotus on ohi – Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin viettämään kasvotusten vanhojen ja uusien ystävien kesken! Musiikkitapahtuman 50-vuotispäivien juhlinta sai keskiviikkona 27.7. upean startin, kun nuortenohjelma Jylhävaarassa keräsi pelien, kilpailujen ja musiikin äärelle ison joukon nuorisoa.

Nuortenohjelman jälkeen Salakapakan Paikallista Energiaa -illassa nähtiin huikeita esiintyjiä eri genreistä: Säveliä Seurakunnasta, AARO, KQ Groove sekä Nappiverkkarit. Kaikkia heitä yhdisti riemu siitä, että paikkakunnalle tärkeää Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin juhlimaan vanhaan malliin täydessä mitassaan.

Myös Työväen Musiikkitapahtuman lukemattomat vapaaehtoiset näyttivät ensimmäisen festivaalipäivän aikana, että yhdessä tekemisen meininki ei ole päässyt unohtumaan. Talkoohyörinä tuntuikin vallanneen koko kaupungin. Tästä on hyvä jatkaa Musareiden 50-vuotissynttäreiden juhlintaa! Katso kuvat tapahtuman ensimmäisestä päivästä!