Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuma tuo nykysirkuksen UPM Tervasaaren paperitehtaan pihaan

Jo 50 vuotta täyttänyt Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella 26.-30.7.2023. Kesän ohjelmisto on tuttuun tapaan laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia sekä ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille.

Jo 50 vuotta täyttänyt Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella 26.-30.7.2023. Kesän ohjelmisto on tuttuun tapaan laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia sekä ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille. Esiintymislavalle nousevat muun muassa J. Karjalainen, Liisa Tavi, Ykspihlajan Kino-orkesteri sekä Ismo Alanko. Lisäksi luvassa on ensimmäistä kertaa lavarunoutta ja viime kesänä alkaneet TMT Talk – yhteiskunnalliset keskustelutilaisuudet saavat jatkoa.

– UPM Tervasaaren paperitehdas ja Myllysaaren museon pihamaa tarjoavat jälleen kerran ainutlaatuisen tapahtumamiljöön, toiminnanjohtaja Marianne Haapoja iloitsee. – Viime kesänä meille tulvi positiivista palautetta tapahtumapaikasta niin kävijöiltä kuin yhteistyökumppaneiltakin. Olen todella iloinen pitkäaikaisesta ja arvokkaasta yhteistyöstämme ja siitä, että saamme vielä kerran rakentaa festivaalimme alueelle, Haapoja kertoo.

Leipää ja sirkushuveja

Kesän tapahtumassa päästään sukeltamaan nykysirkuksen elämykselliseen maailmaan, kun festivaali ja rovaniemeläinen Saarni Sirkus aloittavat uudenlaisen yhteistyön. Paperitorille sijoitettava suuri sirkusteltta toimii tunnelmallisena ja yhdistävänä näyttämönä upeille sirkusesityksille ja tapahtuman artisteille, joita ovat muun muassa Kimmo Pohjonen, Anna Eriksson sekä Roamin’ Street Band. Teltassa nähdään myös koko perheen sirkusesitys.

Sirkushuvien ja hengenravinnon lisäksi sirkusteltta herättelee festivaalikävijän makuhermoja yhdistäen taidetta ravintolamaailmaan. Työväen Musiikkitapahtuma panostaa entistäkin monipuolisempaan ruoka- ja juomavalikoimaan lisäämällä tarjontaan erityisesti kasvisruokaa ja alkoholittomia vaihtoehtoja.