Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuma kutsuu talkoisiin!

Heinäkuun viimeisellä viikolla järjestettävässä Työväen Musiikkitapahtumassa työskentelee joka kesä suuri määrä vapaaehtoisia talkoolaisia. Ilman heitä ei festivaalia pystyttäisi järjestämään. Nelipäiväisen tapahtuman aikana reippaita talkootyöläisiä tarvitaan mm. rakentamiseen, autonkuljettajaksi, järjestyksenvalvontaan, kahvila- ja ravintolatyöhön (hygienia- tai anniskelupassit eivät ole välttämättömiä), toimihenkilöiksi lipunmyyntiin sekä siivouspartioon.

Kiitokseksi työstä talkoolainen saa ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sekä muita talkooetuja. Lisäksi Työväen Musiikkitapahtuma järjestää talkoolaisille erilaisia kiitostilaisuuksia sekä koulutusta. Talkoolaisten ikäraja on 16 vuotta.

Infotilaisuudet tiistaina 25.6. sekä perjantaina 19.7.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestää tulevan kesän talkoolaisille kaksi infotilaisuutta, joissa käsitellään muun muassa festivaalin aikaisia työtehtäviä ja -vuoroja. Ensimmäinen tilaisuus pidetään tiistaina 25.6. klo 18-20 Kulttuuripaja Jylhävaarassa, ja toinen perjantaina 19.7. tapahtuman teltta-alueella klo 18 eteenpäin. Jos et pääse tilaisuuksiin mutta olet tulossa tekemään talkootyötä, ota yhteyttä tapahtumatoimistoon tai ryhmävastaavaasi. Tervetuloa talkoisiin!