Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuma kohoaa talkoovoimin

Työväen Musiikkitapahtuman onnistumisen takaavat joka kesä vapaaehtoiset talkoolaiset. Tapahtuman aikana talkooväki pääsee kurkistamaan kiinnostavan festivaalityön kulisseihin, ja monelle jää talkoilusta takataskuun paitsi ikimuistoinen kokemus myös liuta uusia kavereita.

”Talkooporukassa on aina todella hyvä tunnelma. Ei ihme, että monet palaavat talkoolaisiksi vuosi toisensa jälkeen”, iloitsee festivaalin tuottaja Joni Rokkanen.

Nelipäiväisen tapahtuman aikana apukäsiä tarvitaan muun muassa järjestyksenvalvontaan, valokuvaustiimiin, somistusryhmään, keittiö-, kahvila- ja ravintolatyöhön, lipunmyyntiin, siivous- ja rakennusporukkaan sekä majoitusvalvontaan. Talkoilemaan ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat, ja kiitokseksi työpanoksesta saa hyvät talkooedut.

Uusille talkoolaisille järjestetään talkoorekrytilaisuus perjantaina 11.7. klo 17 Kulttuuripaja Jylhävaarassa. Ilta jatkuu klo 18 alkavalla yleisellä talkooinfolla, jossa vanhat talkoolaiset kohtaavat uudet tekijät iltapalan merkeissä. Tilaisuudessa jaetaan samalla työtehtävät ja -vuorot.

Rekry- ja infotilaisuudessa talkooväki saa tärkeää tietoa tulevista työtehtävistään, minkä takia iltaa ei kannata jättää väliin. Mikäli tapaaminen ei sovi aikatauluihin, kannattaa olla yhteydessä tapahtumatoimistoon, josta saa tarkemmat ohjeet jatkosta.

Lue lisää talkoilusta täällä.