Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuma julkistaa lisää 50-vuotisjuhlavuotensa ohjelmistoa. Mukana omaa juhlavuottaan viettävä Hector.

Valkeakoskella 27. – 31.7.2022 järjestettävä Työväen Musiikkitapahtuma on julkistanut lisää 50-vuotisjuhlavuotensa ohjelmistoa. Perjantaipäivänä 29.7. UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon ainutlaatuisessa tapahtumamiljöössä esiintyvät Hector & His Power Band, Irina, Sir Elwoodin hiljaiset värit, Olavi Uusivirta, Antti Autio, Martti Servo & Napander, Olli Halonen ja virolainen Daniel Levi.

Paitsi Työväen Musiikkitapahtumalla, myös yhdellä sen pääesiintyjistä on tänä vuonna syytä juhlaan. Suomalaisen pop-musiikin elävä legenda Hector täyttää keväällä 75 vuotta. Myös hänen Nostalgia-esikoisalbuminsa julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestää perjantaina 29.7. myös kaikille avoimen ja maksuttoman 50-vuotisjuhlakonsertin, joka toimii samalla tapahtuman virallisena avauksena. Juhlakonsertti tarjoaa upeiden solistien kera läpileikkauksen musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. 

Juhlavuoden ohjelmistosta on jo aiemmin julkistettu torstain 28.7. artistit. Heitä ovat muun muassa Maustetytöt & Agents, Ursus Factory, Maija Vilkkumaa ja Herra Ylppö.

Loput ensi kesän Työväen Musiikkitapahtuman artisteista ja ohjelmistosta julkistetaan kevään mittaan. Luvassa on monipuolisten ja laadukkaiden konserttien lisäksi ainakin maksutonta ohjelmaa lapsille, keskustelutilaisuuksia, yhteislaulua, näyttelyitä sekä paljon varta vasten tapahtumaa varten tuotettua erikoisohjelmaa. Työväen Musiikkitapahtuma nostaa myös marginaalit valokeilaan ja innostaa yleisöäänkin osallistumaan.

Vuodesta 1972 Valkeakoskella järjestetty Työväen Musiikkitapahtuma on yksi Suomen vanhimmista musiikkifestivaaleista.


Festivaalin edullisemmat ennakkoliput ovat myynnissä nyt osoitteessa https://www.tiketti.fi/tyovaen-musiikkitapahtuma-2022-kanavanranta-3-valkeakoski-lippuja/67676

www.valmu.com #työväenmusiikkitapahtuma #valmu

Työväen Musiikkitapahtuma ry on voittoa tavoittelematon kulttuuriyhdistys, joka tuottaa musiikki- ja kulttuuritapahtumia, ylläpitää Kirjaslammen tanssilavaa sekä harjoittaa julkaisutoimintaa.