Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuma alkaa tänään Valkeakoskella

Vuoden odotetuin päivä Valkeakoskella koitti vihdoin, kun Työväen Musiikkitapahtuma alkaa tänään torstaina. 42. kertaa järjestettävän tapahtuman avaa kolme hyvin erilaista konserttia. Tapahtuman ensimmäinen esiintyjä on Suomen virallisen albumilistan ykkösenäkin ollut Jesse Kaikuranta, joka on valloittanut suomalaisten sydämet vaikuttavalla tavallaan tulkita laulutekstejä.

Herkkyys vaihtuu vauhtiin, kun ”Suomen erikoisimmaksi orkesteriksi” itseään kuvaava Kaukolasipartio tuo energisen show’nsa Puu-Saliin. Illan päättää Paperitori-lavan valoihin Neljä Ruusua, jonka keikalla saa varmasti osumia hittibingossa: pitkän uran tehneellä orkesterilla on mahdollisuus kajauttaa ilmoille muun muassa ”Juppihippipunkkari”, ”Poplaulajan vapaapäivä” ja ”Valuva taivas”.

Tänä vuonna 70 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille festivaalikävijöille on tarjottu ilmainen tapahtumaranneke, jolla pääsee osalliseksi kaikista Työväen Musiikkitapahtuman tilaisuuksista. Työväen Musiikkitapahtuman toiminnanjohtajan Marianne Haapojan mukaan positiivista palautetta on tullut runsaasti.
– Meitä on haluttu tulla henkilökohtaisesti kiittämään tästä huomionosoituksesta vanhempaa väkeä kohtaan. Eläkeläislippujen suosio on yllättänyt iloisesti meidät järjestäjätkin, Haapoja kertoo.

Ennakkomyynti on sujunut hyvin, ja Haapoja suosittelee muitakin tapahtumaan haluavia ostamaan lippunsa hyvissä ajoin. Näin vieraat varmistavat paikan haluamilleen keikoille ja välttävät ruuhkat, joita on viime vuosina kertynyt lipunmyyntiin ennen suosituimpien artistien esiintymistä.