Skip to content

Tutustu lippuvaihtoehtoihimme ja hyödynnä ennakkoalennus!

Työväen Musiikkitapahtuma tarjoaa kävijöilleen monenlaisia mahdollisuuksia nauttia heinäkuun viimeisestä viikonlopusta iloisessa festivaalitunnelmassa. Valikoimassa on erilaisia lippuja, jotka vaihtelevat koko festivaalin mittaisen musiikki-ilottelun takaavista tapahtumarannekkeista yhden päivän konserttinautintoon oikeuttaviin päivärannekkeisiin.

Torstairannekkeella pääsee kuulemaan mm. Juha Tapion ja J. Karjalaisen sydämet sulattavaa musiikkia, ja perjantairannekkeen onnellinen omistaja saa nauttia esimerkiksi Maaritin, Kari Peitsamon, Eppu Normaalin sekä Softenginen upeista esityksistä. Myös lauantaina musiikkitarjontaa on laidasta laitaan, ja estradille nousevat mm. Olavi Uusivirta, Eini & Boogie, Jonna Tervomaa, Paleface & Räjähtävä Nyrkki sekä Herra Ylppö & Ihmiset. Katso tarkemmat tiedot festivaaliohjelmasta.

Aikainen lintu madon nappaa…

Vanha sanonta pitää kutinsa myös kesällä 2014, sillä ennen juhannusta rannekkeensa lunastavat saavat riemuita tuntuvista alennuksista. Ennakkohinnat ovat voimassa 20.6. asti, joten kurkista kalenteriisi saman tien ja merkitse heinäkuun lopulle varma meno: ”Työväen Musiikkitapahtuma 24.–27.7.”

Juhannusviikolla lippuja voi ostaa tiistaista torstaihin Kulttuuripaja Jylhävaarasta (avoinna klo 11–17). Tiketissä ennakkoalennusta voi hyödyntää vielä perjantaina 20.6.

Hinnat ovat varsin huokeita myös keskikesän juhlan jälkeen, eikä lipusta puhuttaessa sovi unohtaa viiden euron alennusta, joka tarjotaan opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille sekä varusmiehille. Lisäksi useat ammattiliitot ja paikalliset ammattiosastot kannustavat jäseniänsä osallistumaan festivaalille hyviä alennuksia tarjoten. Lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi – alaikäisten tulee kuitenkin muistaa iltaohjelmien ikärajat. Alennuksia metsästävän kannattaa myös huomata, ettei niistä kaikkia saa Tiketistä ostettaessa. Täältä voit kurkistaa tarkat tiedot alennuksista ja ikärajoista.

Solidaarisuus kannattaa

Festarikävijät voivat tunnustautua ”Hyviksi tyypeiksi” ja hankkia tapahtumarannekkeensa solidaarisena versiona. Kahdella eurolla saat paitsi hyvän mielen myös ”Hyvä tyyppi” -pinssin, jonka muutkin näkevät jo kaukaa.

Solidaarisuusrannekkeella kerätään  varoja kehitysyhteistyöjärjestö Solidaarisuudelle, joka edistää tasa-arvoa, ihmisarvoista työtä sekä kestävää toimeentuloa Nigaraguassa, Ugandassa ja Somalimaassa. Solidaarisuuden toimintaan voit tutustua tarkemmin järjestön nettisivuilla.

Myös maksutonta festivaaliohjelmaa

Työväen Musiikkitapahtuma tarjoaa vierailijoilleen myös paljon maksutonta ohjelmaa. Jokainen on tervetullut ilmaiseksi muun muassa Työväen- ja rauhanlaulujen karaokeen, Ain laulain työtäs tee! -tilaisuuteen sekä perinteisiin Yöyhteislauluihin.

Vapaasti pääsee nauttimaan myös kaikista PAM-Lavan konserteista, joissa esiintyvät esimerkiksi Louise Distras, Mikko Perkoila ja Laura Moisio. Perheen pienimpien kannattaa lähteä ihmettelemään Herra Heinämäen Lato-orkesteria, joka musisoi Seikkailupuistossa sunnuntaina. Ennen orkesterin esitystä ohjelmassa on myös koko perheelle suunnattu Suomalainen messu -konsertti. Lue lisää festivaaliohjelmasta.

LISÄÄ UUTISIA

Uusi Työväenlaulu – sävellys- ja sanoituskilpailu

Suomalainen työelämä on murroksessa. Etätyöt lisääntyvät ja vapaa-aikaankin ulottuva ajatustyö kuuluu monien arkeen. Perinteiset roolijaot ovat muuttumassa ja tietoisuus ihmisten moninaisuudesta on osa uutta työelämää. On siis tullut aika päivittää työväenlaulut uudelle tasolle!

Musarijunan kyydissä ensi kertaa Työväen Musiikkitapahtumaan!

Valkeakoskella ensi heinäkuussa järjestettävän Työväen Musiikkitapahtuman ohjelmisto on täydentynyt. Luvassa on laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, lastenohjelmaa, sirkustaidetta, yhteiskunnallisia keskusteluja, lavarunoutta sekä ilmaisohjelmaa. Valkeakoskelle pääsee nyt ensimmäistä kertaa matkustamaan myös Musarijunan kyydissä.

Jo 14. kertaa järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa rytmiherkkua luonnonkauniissa tanssilavamiljöössä

Kirjaslammen tanssilavan miljöössä Valkeakoskella järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa kesäkuun alussa herkkua rytmimusiikin ystäville nyt jo 14. kertaa. Jazzin, bluesin ja rytmimusiikin ystävien korvia hellivät Linda Fredriksson Juniper, Emilia Sisco sekä KQ Groove.

Työväen Musiikkitapahtuma tuo nykysirkuksen UPM Tervasaaren paperitehtaan pihaan

Jo 50 vuotta täyttänyt Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella 26.-30.7.2023. Kesän ohjelmisto on tuttuun tapaan laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia sekä ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille.

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.