Skip to content

Tubeklubi, Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana ja Maustetytöt – perjantaina Työväen Musiikkitapahtumassa surffataan rapin ja big bandien aalloilla

Työväen Musiikkitapahtuma alkoi helteisissä tunnelmissa. Avajaispäivän kruunasi Hassisen Koneesta ja Sielun Veljistä tuttu rokin kuningas Ismo Alanko, jonka keikalla vallitsi hikinen joukkohurmos. 

Perjantaina Työväen Musiikkitapahtumassa alkavat yhteiskunnalliset keskustelut. Teemoissa heijastuu ammattiyhdistysliikkeen nykytila. Työväen Sivistysliiton 100v seminaarissa keskustellaan kansanliikkeistä ja niiden muuttuneesta merkityksestä. Keskustelemassa ovat mm. PAM:in tuore puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen, Pohjoismaiden Teollisuustyöntekijöiden pääsihteeri Reijo Paananen, Teollisuusliiton järjestämisvastaava Aslak Haarahiltunen ja Sähköliiton vastaava järjestöasiantuntija Reijo Salmi. Vasemmistoliiton ja KSL:n keskustelussa taas jaetaan kokemuksia kulttuurin ja journalismin yhdistämisestä. Mikä merkitys niillä toisilleen on? 
Illan keikkakavalkadin aloittaa Evelina, joka on myös alaikäisille suunnatun Tubeklubin pääartisti. Tubeklubilla järjestetään meet&greet, jossa koskilaiset nuoret pääsevät tapaamaan tubettajaidoleitaan. Mukana mm. yksi maan menestyneimmistä tubettaja-artisteista, Arttu Lindeman
Jazzia ja hiphopia yhdistävä Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana on yksi tapahtuman odotetuimmista artisteista ja samalla TSL 100-vuotisjuhlien pääesiintyjä. RTBBJS on ilmoittanut lopettavansa keikkailun tämän vuoden jälkeen, joten odotettavissa on kunnon tykitystä Paperitorin pimenevässä illassa. Kaupunkifestivaalihenkeä Työväen Musiikkitapahtumaan tuovat koko kansan suosikeiksi vasta kasvamassa olevat naisenergiset artistit kuten Sitku + Sofa +F, Elina Teini ja Maustetytöt. Melodisen iskelmäpopin ystäviä hemmottelevat perjantaina mm. ruotsinsuomalaiset Anna Järvinen, Heidi Kaarto ja Aila Mattila sekä Vesterinen yhtyeineen.
Katso koko ohjelma: https://www.musarit.fi/ohjelma