Skip to content

Rentoudu Riippukeinukahvilassa Työväen Musiikkitapahtumassa

Työväen Musiikkitapahtuman uutuuksiin kuuluu tänä kesänä mielen rauhaa tarjoava Riippukeinukahvila. Kahvilan asiakkaat voivat rentoutua riippukeinussa loikoen ja ladata akkujaan viihtyisällä keitaalla festivaalihumun ytimen liepeillä. Myös puhelimen lataus onnistuu, sillä paikallinen puhelinliike TD-Center lainaa laturit rentoutumishetkeä etsivien käyttöön. Virkistystä tarjoavat myös kahvilan herkulliset smoothiet ja muut herkut.

Nicaragualaista käsityötä

Riippukeinukahvilan veikeät loikoilualustat ovat nicaragualaista alkuperää. Riippukeinujen maahantuoja Mikko Laitamo tilaa riippumattonsa ja -keinunsa Masayan kaupungista, jossa lankoja käsissään pitelee paikallinen Wilfredo Suazo.

– Suazo on toiminut alalla koko ikänsä, ja hän tuntee riippumattojen ja -keinujen valmistamisen salat paremmin kuin kukaan, kertoo Laitamo.

Iloisenvärinen kudelma syntyy napakasta narusta, joka kierretään kestävästä puuvillakuidusta. Riippukeinut loistavat sateenkaaren kaikissa väreissä, ja lisäksi värisävyt vaihtelevat erästä toiseen.

Eniten aikaa vie verkon viittelöinti, jonka jälkeen naruista sidotaan riippumaton tai -keinun muut osat. Juuri viittelöintitekniikka nostaa lekottelumukavuuden huippuunsa, sillä solmuton kudos joustaa ja mukautuu istujansa muotoihin jakaen painon tasaisesti.

Testiryhmän arvio: ”Ihanaa lekottelua”

Työväen Musiikkitapahtuman työntekijät pääsivät kokeilemaan riippukeinuja jo etukäteen. Testiryhmä vietti iloisen tauon riippukeinuissa lekotellen, ja rentouttava tunnelma kirvoitti joukosta positiivisia kommentteja.

– Tässähän voisi vaikka nukkua, kehui tuottajaharjoittelija Tytti Tavela.

Myös tuottaja Joni Rokkanen nautti riippukeinun rauhallisesta heijauksesta, ja kertoi harkitsevansa oman keinun hankkimista.

– Sopisikohan kirkkaan sininen keinu kotikuistille? Rokkanen pohti ääneen.

Riippukeinut testattiin hyvällä menestyksellä, ja Työväen Musiikkitapahtuman väki suosittelee yksimielisesti kahvilassa poikkeamista jokaiselle festarikävijälle.

Riippukeinun voi tilata itselleen verkkokaupastamme.