Skip to content

Nuorten bändikilpailun voittaja Työväen Musiikkitapahtumaan

Työväen Musiikkitapahtuma ja Valkeakosken Sanomat järjestävät alkukesästä nuorille lahjakkuuksille suunnatun bändikilpailun, jonka voittajakokoonpano pääsee esiintymään Työväen Musiikkitapahtumassa ensi kesänä ennen huippusuosittua Satin Circusta. Festivaalin sunnuntai 26.7. on omistettu lapsille ja nuorille, sillä Satin Circuksen ja kilpailun voittavan nuorisobändin lisäksi lavalle nousee lasten ja lastenmielisten suosikki Kengurumeininki.

Bändikilpailu on tarkoitettu 11–18-vuotiaille eteläpirkanmaalaisille nuorille. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä 30.6. mennessä Valkeakosken Sanomiin sähköpostitse lyhyen esittelyn yhtyeestä sekä linkin bändin esitykseen joko YouTubessa tai SoundCloudissa. Kilpailuun lähetettävän kappaleen tulee olla bändin oma sävellys.

Kilpailun tuomaristo valitsee voittajan Valkeakosken Sanomien nettisivuilla nähtävillä olevien näytteiden perusteella. Voittaja julistetaan juhannukseen mennessä, ja bändistä tehdään juttu Valkeakosken Sanomiin.

– En niinkään etsi teknisesti lahjakkainta kokoonpanoa vaan bändiä, joka soittaa aidolla tunteella, kertoo tuomaristoon kuuluva Työväen Musiikkitapahtuman tuottaja Sanna Uusi-Rasi.

– ”Tunne ei saa hukkua taitoon”, hän lisää laulaja Maija Vilkkumaan Kesä-kappaletta siteeraten.

Tuomaristoon kuuluvat lisäksi Valkeakosken nuorisotoimen edustaja, Valkeakosken Sanomien toimittaja Olli Koikkalainen sekä Valkeakosken kesäteatterissa ensi kesänä esiintyvä laulaja ja näyttelijä Mikko Töyssy.

Lisätietoa kilpailusta löytyy osoitteesta: http://goo.gl/zziLrv

Edit. Kilpailuaikaa jatkettu kesäkuun loppuun, jotta halukkaat nuorten bändit ehtivät osallistua.

LISÄÄ UUTISIA

Uusi Työväenlaulu – sävellys- ja sanoituskilpailu

Suomalainen työelämä on murroksessa. Etätyöt lisääntyvät ja vapaa-aikaankin ulottuva ajatustyö kuuluu monien arkeen. Perinteiset roolijaot ovat muuttumassa ja tietoisuus ihmisten moninaisuudesta on osa uutta työelämää. On siis tullut aika päivittää työväenlaulut uudelle tasolle!

Musarijunan kyydissä ensi kertaa Työväen Musiikkitapahtumaan!

Valkeakoskella ensi heinäkuussa järjestettävän Työväen Musiikkitapahtuman ohjelmisto on täydentynyt. Luvassa on laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, lastenohjelmaa, sirkustaidetta, yhteiskunnallisia keskusteluja, lavarunoutta sekä ilmaisohjelmaa. Valkeakoskelle pääsee nyt ensimmäistä kertaa matkustamaan myös Musarijunan kyydissä.

Jo 14. kertaa järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa rytmiherkkua luonnonkauniissa tanssilavamiljöössä

Kirjaslammen tanssilavan miljöössä Valkeakoskella järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa kesäkuun alussa herkkua rytmimusiikin ystäville nyt jo 14. kertaa. Jazzin, bluesin ja rytmimusiikin ystävien korvia hellivät Linda Fredriksson Juniper, Emilia Sisco sekä KQ Groove.

Työväen Musiikkitapahtuma tuo nykysirkuksen UPM Tervasaaren paperitehtaan pihaan

Jo 50 vuotta täyttänyt Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella 26.-30.7.2023. Kesän ohjelmisto on tuttuun tapaan laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia sekä ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille.

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.