Skip to content

Musiikkitapahtuman torstaipäivänä aurinko helli, tehdasmiljöö täyttyi onnellisista ihmistä ja vahvat artistit ilahduttivat

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Tätä oli selvästi odotettu!

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Aurinkoista säteilyä välittyi myös Paperitorin päälavalta, kun torstain avausesiintyjä Maija Vilkkumaa villitsi yleisön yhteislauluun. Tätä oli selvästi odotettu!

Musiikkitapahtuman torstaipäivä oli täynnä vahvoja esiintyjiä. Paperitorin päälavan täytti Vilkkumaan jälkeen karismallaan Maustetytöt X Agents, joka oli yksi tämän kesän odotetuimmista esiintyjistä. Kokoonpano heijasteli onnistuneesti myös Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlien tunnelmia – yhdistyyhän heissä perinnetietoisuus sekä pitkän uran tuoma kokemus tuoreeseen ja ajankohtaiseen näkemykseen. Paperitorin valloitti energiallaan myös upean keikan heittänyt karsimaattinen Herra Ylppö.

Club For Five -lauluyhtyeestä tunnettu valkeakoskelaislähtöinen Juha Viitala esitteli tuoretta soolotuotantoaan intiimillä keikallaan Sananvapauden lavalla. Päivän muut esiintyjät tarjoilivatkin sitten kesyttämätöntä rock & roll -herkkua. AT’s Roots & Ramblin’ ja RelaxTrio luottivat englanninkielisen juurimusiikin voimaan, kun taas illan viimeinen esiintyjä Ursus Factory loi rockin aineksista aivan oman maailmansa. Suomen huikeimpiin lavaesiintyjiin kuuluva voimaduo piteli yleisöä näpeissään myöhään yöhön asti. Katso kuvat torstailta!

LISÄÄ UUTISIA

Uusi Työväenlaulu – sävellys- ja sanoituskilpailu

Suomalainen työelämä on murroksessa. Etätyöt lisääntyvät ja vapaa-aikaankin ulottuva ajatustyö kuuluu monien arkeen. Perinteiset roolijaot ovat muuttumassa ja tietoisuus ihmisten moninaisuudesta on osa uutta työelämää. On siis tullut aika päivittää työväenlaulut uudelle tasolle!

Musarijunan kyydissä ensi kertaa Työväen Musiikkitapahtumaan!

Valkeakoskella ensi heinäkuussa järjestettävän Työväen Musiikkitapahtuman ohjelmisto on täydentynyt. Luvassa on laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, lastenohjelmaa, sirkustaidetta, yhteiskunnallisia keskusteluja, lavarunoutta sekä ilmaisohjelmaa. Valkeakoskelle pääsee nyt ensimmäistä kertaa matkustamaan myös Musarijunan kyydissä.

Jo 14. kertaa järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa rytmiherkkua luonnonkauniissa tanssilavamiljöössä

Kirjaslammen tanssilavan miljöössä Valkeakoskella järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa kesäkuun alussa herkkua rytmimusiikin ystäville nyt jo 14. kertaa. Jazzin, bluesin ja rytmimusiikin ystävien korvia hellivät Linda Fredriksson Juniper, Emilia Sisco sekä KQ Groove.

Työväen Musiikkitapahtuma tuo nykysirkuksen UPM Tervasaaren paperitehtaan pihaan

Jo 50 vuotta täyttänyt Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella 26.-30.7.2023. Kesän ohjelmisto on tuttuun tapaan laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia sekä ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille.

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.