Skip to content

Musiikkitapahtuman torstaipäivänä aurinko helli, tehdasmiljöö täyttyi onnellisista ihmistä ja vahvat artistit ilahduttivat

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Tätä oli selvästi odotettu!

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Aurinkoista säteilyä välittyi myös Paperitorin päälavalta, kun torstain avausesiintyjä Maija Vilkkumaa villitsi yleisön yhteislauluun. Tätä oli selvästi odotettu!

Musiikkitapahtuman torstaipäivä oli täynnä vahvoja esiintyjiä. Paperitorin päälavan täytti Vilkkumaan jälkeen karismallaan Maustetytöt X Agents, joka oli yksi tämän kesän odotetuimmista esiintyjistä. Kokoonpano heijasteli onnistuneesti myös Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlien tunnelmia – yhdistyyhän heissä perinnetietoisuus sekä pitkän uran tuoma kokemus tuoreeseen ja ajankohtaiseen näkemykseen. Paperitorin valloitti energiallaan myös upean keikan heittänyt karsimaattinen Herra Ylppö.

Club For Five -lauluyhtyeestä tunnettu valkeakoskelaislähtöinen Juha Viitala esitteli tuoretta soolotuotantoaan intiimillä keikallaan Sananvapauden lavalla. Päivän muut esiintyjät tarjoilivatkin sitten kesyttämätöntä rock & roll -herkkua. AT’s Roots & Ramblin’ ja RelaxTrio luottivat englanninkielisen juurimusiikin voimaan, kun taas illan viimeinen esiintyjä Ursus Factory loi rockin aineksista aivan oman maailmansa. Suomen huikeimpiin lavaesiintyjiin kuuluva voimaduo piteli yleisöä näpeissään myöhään yöhön asti. Katso kuvat torstailta!