Skip to content

Kirjaslammella juhlitaan juhannusta tanssien

Perjantaina Valkeakosken Kirjaslampi soi keskikesän juhlan kunniaksi. Odotetuksi perinteeksi muodostuneet juhannustanssit polkaistaan käyntiin perjantaina 20.6. kello 20. Luvassa on tanssikenkien kopinaa, hyvää musiikkia ja iloisen kesäkansan kohtaamisia. Rento lavatanssitunnelma takaa unohtumattomat hipat.

Tahdit tansseihin tarjoavat Seppo Tammilehto & Punainen Kitara sekä Titi Kruus. Musiikin monitaituri Seppo Tammilehto on pitkän uransa aikana kunnostautunut niin laulajana, soittajana, sanoittajana kuin säveltäjänä. Lisäksi mukana on valkeakoskelainen laulajatar Titi Kruus, joka lumoaa yleisönsä tangomarkkinoiltakin tutulla kauniilla äänellään. Kolme vuotta sitten kaksikko nähtiin menestyksekkäässä Irwin Goodman -revyyssä Vain Elämää. Lavalle nousee myös Tammilehdon säestysyhtye Punainen Kitara.

Yli 60-vuotias lava on erinomainen miljöö kesäisille tansseille. Valkeakosken keskustan tuntumassa, Kirjaslammen ja Mallasveden välissä sijaitseva lava on valaistu kauniisti, ja ympäröivä luonto viehättää vehreydellään. Tanssilavalla palvelevat ravintolat Upea ja Kapea.

Tanssiliput maksavat 15 euroa, ja ne voi hankkia paikan päältä.

Kesäkuun alussa alkanut lavatanssikausi jatkuu vilkkaana juhannuksen jälkeenkin. Tansseja järjestetään lähes joka lauantai elokuun loppuun asti, ja esiintyjiksi saapuu upeita orkestereita ja solisteja, jotka saavat yhden jos toisenkin tanssijalan vipattamaan. Lisäksi Kirjaslammen kesään kuuluvat 5.7. järjestettävä Kirjazz sekä Paperiblues, Työväen iltamat ja Yöyhteislaulut, jotka ovat osa Työväen Musiikkitapahtumaa (24.–27.7.).