Skip to content

MAJOITUS JA SAAPUMINEN

FESTIVAALIALUE SIJAITSEE VALKEAKOSKEN KESKUSTASSA, UPM TERVASAAREN JA MYLLYSAAREN PIHAPIIRISSÄ

TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA

Tapahtumatoimisto: Tehtaankatu 5 A 1, 37600 Valkeakoski. info@musarit.fi. Puh. 040 525 7177.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen 25.–28.7.2024 UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaan ainutlaatuisessa miljöössä. Tapahtumapaikan osoite on Kanavanranta 3. 

KULKUYHTEYDET

Valkeakoski sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Etelä-Pirkanmaalla, noin 30 kilometriä Tampereelta etelään. Suuri osa Tampereen ja Helsingin välisistä linja-autovuoroista kulkee Valkeakosken kautta. Festivaalialue sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä. Lähin juna-asema löytyy Toijalasta noin 20 kilometrin päästä.

Nyssen vuoroilla pääsee Tampereelta Valkeakoskelle (vyöhykkeet ABC). Myös Valkeakosken liikenne kulkee festivaalin aikana. Lisäksi Helsingin ja Hämeenlinnan suuntaan matkaaville on saatavilla matkalippuihin alennusta Onnibussiin koodilla MUSARIT.
Klo 02:45 Helsingin suuntaan kulkevat V130 bussit ajavat Tapahtumapysäkin kautta.
Aikatauluja voi hakea osoitteesta www.matkahuolto.fi ja www.nysse.fi

ILMAISET YÖBUSSIT KULKEVAT TAMPEREELLE JA TOIJALAAN

Työväen Musiikkitapahtumasta kulkee ilmaiset yöbussit tapahtuma-alueen välittömästä läheisyydesta. Bussiin pääsee ilmaiseksi näyttämällä kuljettajalle Musariranneketta.

Bussien lähtöajat Tapahtumapysäkiltä:
00:53 Valkeakoski-Tampere
02.00 Valkeakoski-Sääksmäki-Toijala-Viiala-Konho
02.15 Valkeakoski-Kärjenniemi-Lempäälä- Tampere
02:58 Valkeakoski-Tampere

MAJOITUS


Työväen Musiikkitapahtuma tarjoaa majoitusta Valkeakosken ammattiopiston asuntolassa, Tietolan koulun pihalla mökkikylässä, sekä koulumajoitusta Tietolan koulun luokissa. Tietolan koulun molempiin majoitusvaihtoehtoihin sisältyy aamupala.


Valkeakosken muusta majoitustarjonnasta kattava lista löytyy Valkeakosken kaupungin verkkosivuilta. 

 

MAJOITUSTA VAAON ASUNTOLAN HUONEISSA
(Valkeakosken ammattiopisto, Vanhankyläntie 2)


Järjestämme majoitusta Valkeakosken ammattioppilaitoksen asuntolassa. Varattavissa on yhden ja kahden hengen huoneita. Asuntolan yhteisistä oleskelutiloista löytyvät tv-tila sekä vessat ja suihkut miehille ja naisille. 
 

Hinnat (sis. lakanat) 1hh 90€/yö tai 2hh 120€/yö. Huoneet varattava minimissään kahdeksi yöksi.

VAAO:n majoituksesta matka tapahtuma-alueelle on noin 3,5km. Linja-autot kulkevat lähelle majoitusta. TAMMELA-rakennus sijaitsee ammattiopiston sisäpihalla. Käynti tiloihin on rakennuksen vasemman päädyn ovesta.
Kukin Tammelan huoneisto sisältää:

Kaksi erillistä yhden hengen sänkyä
Kattavan keittiövarustuksen
Ruokapöydän + 3 tuolia sekä
Nojatuolin ja television.

Majoituksen pääset varaamaan 
TÄSTÄ

 

MÖKKIKYLÄ TIETOLAN KOULUN PIHASSA
(Tietolan koulu, Kirkkotie 2)

Tietolan koulun pihalle palaa taas mahtava mökkimajoitus. Sinne tuodaan pieniä 2-hengen mökkejä, jotka muodostavat tunnelmallisen mökkikylän. Mökit sisältävät minijääkaapin, valon, palovaroittimen, säilytystilaa ja sähköpistokkeen. Mökkikylässä asuessasi vessat ja suihkut sijaitsevat koulun sisällä ja ulkoa löytyy bajamaja, etenkin yökäyttöön. Mökkimajoitukseen kuuluu aamupala, joka tarjoillaan tänä vuonna Tietolan koulun ruokalassa.

HINTA koko festivaalien ajaksi (to-su) 250€ tai 120€/yö
(lakanat eivät sisälly hintaan, lisämaksusta 10€/hlö)

Tietolan koulu sijaitsee Valkeakosken kaupungin keskustassa osoitteessa Kirkkotie 2 ja siitä on n.700m matka festarialueelle!

Majoituksen pääset varaamaan TÄSTÄ

 

KOULUMAJOITUS TIETOLAN KOULUSSA
(Tietolan koulu, Kirkkotie 2)


Tietolan koulu sijaitsee Valkeakosken keskustassa. Kävelymatka tapahtuma-alueelle kestää noin viisi minuuttia. Kirkkotie 2 , 37600 Valkeakoski
Koulumajoituksen hinta on 25€/yö (ei sisällä patjaa)
Patjoja on varattavissa rajoitettu määrä hintaan 20€/yö. 

Koulumajoitus sisältää aamiaisen Tietolan koulun ruokasalissa. Oma retkipatja ja makuupussi mukaan! Myös koulun suihkut ovat käytössä. Majoituksessa naisten ja miesten omat majoitushuoneet tai sovittaessa ryhmälle oma luokkahuone. Majoitusta valvovat majoitusvahdit.

Majoituksen pääset varaamaan TÄSTÄ