Skip to content

Ekakerta-festivaalilla mukana Jaakko Teppo ja Marko Annala, uutuutena Laulunteon Työpaja

Työväen Musiikkitapahtumassa Valkeakoskella järjestetään ensi kesänä toista kertaa Ekakerta – Uusien laulujen festivaali. Ekakerta sukeltaa laulunteon mielenkiintoiseen maailmaan. Pääosassa ovat vielä suurelle yleisölle tuntemattomat suomalaiset lauluntekijät sekä aiemmin julkaisemattomat laulut. Festivaalin vetäjänä ja juontajana toimii Heikki Salo.

Lavalla nähdään tuoreiden lauluntekijöiden lisäksi kokeneempia konkareita. Tapahtuman todellinen vetonaula on kuplettilegenda Jaakko Teppo, joka saapuu Ekakerran lavalle Heikki Salon haastateltavaksi. Jaakko Tepon lauluja esittää Kaukolasipartio-yhtye.
Ekakerta-festivaalin muita tähtivieraita ovat Marko Annala Mokoma-yhtyeestä sekä muun muassa Lapinlahden Linnuista tuttu näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä Tapio Liinoja. Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry:n Musiikintekijän puheenvuoron saa Tuija Rantalainen.
Ekakerta-tapahtuman tämän vuoden upeana uutuutena on Laulunteon työpaja, joka käynnistyy jo perjantaina 29.7. Työpajassa sävelletään ja sanoitetaan lauluja, jotka esitetään Ekakerta-lavalla lauantaina. Työskentelyä ohjaavat ja palautetta antavat Heikki Salon lisäksi lauluntekijät Saija Kojo ja Sanna Korkee.
Haku Laulunteon työpajaan 29.5. mennessä: http://www.tsl.fi/koulutus/kurssit/ekakerta/
Ekakerta-festareille voi hakea myös Ekakerta-esiintyjäksi tai ilmoittautumalla mukaan hauskaan Hetken laulu -haasteeseen.
Lisätiedot: www.facebook.com/ekakertafestivaali, ekakertafestivaali[at]gmail.com, 041 504 2576
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuma ja Työväen Sivistysliitto TSL ry.
Työväen Musiikkitapahtuma, SAK-lava, lauantai 30.7. klo 15, vapaa pääsy:
Ekakerta – Uusien laulujen festivaali. Uusia lauluntekijöitä ja vanhoja konkareita.
Vetäjänä Heikki Salo, mukana muun muassa Jaakko Teppo & Kaukolasipartio, Marko Annala, Tapio Liinoja ja Tuija Rantalainen.
Yhteistyössä Työväen Sivistysliitto TSL ry.