Skip to content

Antti Tuisku -lippujen palautus

Jos Työväen Musiikkitapahtuman Antti Tuisku -lippusi jäi peruuntumisen takia käyttämättä, saat siitä rahasi takaisin. Hyvitys koskee vain käyttämättömiä Antti Tuisku -lippuja, ei Työväen Musiikkitapahtuman päivälippuja eikä tapahtumarannekkeita. 

Lippupisteestä ostettujen lippujen palautuksen hoitaa Lippupiste. Työväen Musiikkitapahtuman lipunmyynnistä ostettujen lippujen palautuksen hoitaa Työväen Musiikkitapahtuma.
Käyttämättömien lippujen palautus onnistuu seuraavilla tavoilla elokuun 15. päivään mennessä.
1. Lippupisteen palvelupisteestä tai verkkopalvelusta ostetut liput
Myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä josta se on ostettu. Mikäli myyntipisteessä käynti on mahdoton, liput voi postittaa Lippupisteelle alla olevien ohjeiden mukaan.
R-kioskilta lipun ostaneet ja puhelinmyynnistä tai verkkokaupasta kirjelipun tilanneet (toimitus postitse) saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere
Verkkokaupasta printtilipun ostaneet voivat lähettää nimensä ja tilausnumeronsa osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Aihekenttään ”Tapahtuman nimi” + palautus.
Mikäli liput on maksettu verkkopankin kautta tai Finnair Plus – tai Lippulasku-maksutapaa käyttäen, mukana tulee olla tilinumero IBAN-muodossa. Maksukortilla ostettujen lippujen summa palautetaan suoraan maksukortille. Jos lippujen maksamiseen on käytetty Finnair-pisteitä, lippujen hinta palautetaan rahana asiakkaan tilille. Jos taas olet maksanut lippusi Lippulaskulla, saat palautuksen pankkitilillesi Lippupisteeltä ja on sinun edelleen maksettava Lindorffilta saamasi lasku maksuaikataulun mukaisesti.
Jokaisella tavalla toimittaessa asiakkaalle palautetaan lipun perushinta. Lippukohtaisia palkkioita ja toimitusmaksua ei palauteta.
2. Työväen Musiikkitapahtuman lipunmyynnistä ostetut liput
Lipun hinnan voi hakea takaisin Työväen Musiikkitapahtuman toimistolta osoitteesta Kanavanranta 3, Valkeakoski. Toimiston aukioloajat ark. 9-16.30. Jos et pääse paikan päälle, voit toimittaa lipun yhteystietoineen ja IBAN-muotoisine tilinumeroineen postitse osoitteeseen:
Työväen Musiikkitapahtuma
Kanavanranta 3
37600 Valkeakoski
Vaihtoehtoisesti voit toimittaa lukukelpoisen skannauksen lipusta, yhteystiedot ja IBAN-tilinumeron osoitteeseen liput@valmu.com.
HUOM! Liittoalennuslipuista hyvitetään se hinta, joka niistä on maksettu. Näin ollen Puuliiton tai JHL:n Antti Tuisku -alennuslippuja ei voi palauttaa. Sama koskee Ay-Toimihenkilöiden, Metalliliiton, PAMin ja Sähköliiton alle 18-vuotiaiden alennuslippuja.
Sekä Lippupisteestä ostettujen että Työväen Musiikkitapahtuman lipunmyynnistä ostettujen lippujen rahojen tilitys pyritään hoitamaan 14 päivän sisällä.