Skip to content

Ainutlaatuinen Työväenlaulujazz-konsertti 29. huhtikuuta Paasitornissa

50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Työväen Musiikkitapahtuma tuottaa vapun kynnyksellä 29.4. ainutlaatuisen Työväenlaulujazz-konsertin Paasitorniin Helsinkiin, jossa esiintyy Suomen big band -ylpeys UMO Helsinki Jazz Orchestra solisteinaan Vuokko Hovatta, Jesse Kaikuranta sekä Club for Five -yhtyeestä tuttu Juha Viitala.

Lämminhenkisessä konsertissa kuullaan tunnettuja työväenlauluja uudelleen sovitettuina jazz-versioina. Solistit esiintyvät niin soolona kuin yhdessä trionakin. Rajoja rikkovassa konsertissa kuullaan työväenlauluklassikkojen lisäksi uniikkeja tulkintoja lauluista, joissa teemoina ovat rauha ja rakkaus.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja uuden rytmimusiikin saralla ammatillisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO Helsinki on julkaissut yli 50 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazz-tähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa.